Top Social Icons

U saobraćajnoj nesreći kod Foče poginula jedna osoba, druga teže povrijeđena


Vozač "Golfa 2" Željko Mitrić (38) poginuo je, dok je njegov suvozač Miljan Kostović teško povrijeđen u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć oko 22 sata na magistralnoj cesti Foča – Goražde, na izlazu iz Foče.

Do nesreće je došlo kada je automobil, kojim je upravljao Mitrić, prešao na suprotnu kolovoznu traku i direktno udario u kamion "Mercedes", kojim je upravljao državljanin Srbije A.B., a koji je prevozio drvene trupce.

Putničko vozilo koje se kretalo iz pravca Ustikoline prema Foči potpuno je uništeno, a izvlačenje tijela iz smrskanog vozila trajalo je nekoliko sati.

Povrijeđeni Kostović smješten je u Univerzitetsku bolnicu u Foči i trenutno je van životne opasnosti. Uviđaj na mjestu nesreće obavili su pripadnici SJB Foča, a saobraćaj je u terminu od 22 do 00:40 sati bio preusmjeren na alternativni pravac Foča – Jošanica.


U saobraćajnoj nesreći kod Foče poginula jedna osoba, druga teže povrijeđena U saobraćajnoj nesreći kod Foče poginula jedna osoba, druga teže povrijeđena Reviewed by Info Atraktiva on 14:40 Rating: 5

Nema komentara:

Entertainment

Pokreće Blogger.