Top Social Icons

Tomislav Karamarko bi sutra trebao da podnese ostavku


Tomislav Karamarko sutra bi trebalo da podnese ostavku na mjesto prvog potpredsjednika Vlade Hrvatske, potvrđeno je HRT-u u HDZ-u. U toj stranci se nadaju da će taj potez njihovog predsjednika pomoći HDZ-u da obezbijedi 76 glasova potrebnih za sastavljanje nove Vlade.

Komisija za odlučivanje o sukobu interesa sutra će na javnoj sjednici odlučiti da li je Karamarko povrijedio načela djelovanja i bio u sukobu interesa zbog poslovnog odnosa svoje supruge i svoga prijatelja, savjetnika mađarske naftne kompanije MOL Josipa Petrovića.

I druga tačka dnevnoga reda sjednice Komisije odnosi se na Karamarka jer će odlučivati hoće li ponovno pokrenuti postupak u vezi sa njegovim poslovnim učešćem u kompaniji Soboli.

Tomislav Karamarko je nakon današnjeg sastanka čelnika Domoljubne koalicije izjavio da od Komisije očekuje da donese "normalnu i pravičnu odluku", a to je da nije "bio niti je u bilo kakvom sukobu interesa. Ako ne bude tako, najavio je - potražiće druge načine da dokaže istinu i pravdu.


Tomislav Karamarko bi sutra trebao da podnese ostavku Tomislav Karamarko bi sutra trebao da podnese ostavku Reviewed by Info Atraktiva on 14:42 Rating: 5

Nema komentara:

Entertainment

Pokreće Blogger.