Top Social Icons

ŠANSE DA SE RODE BILE 200:1: Kako su ove čudesne trojke pobijedile prirodu?


Nakon šest sedmica na intenzivnoj njezi, majka i bebe Roman, Roko i Rohan konačno su došli kući i nastavili da doživljavaju iznenađenja. Nekoliko puta su majci rekli da su njene bebe potpuno iste i ona je poslala DNK na analizu i dobila ezultate da su one genetski identične. Šanse da se trojke rode identične su 200:1.

bebe1


Srećom za njihovu 23-godišnju majku ove sličnosti se smanjuju sa 10 mjeseci i ona će moći da ih razlikuje. Ona je rekla da joj je ponekad bilo jako teško da ih razlikuje kada su bili novorođenčad, često se dešavalo da ne zna ko je ko.

bebe2


Svi imaju mladeže između obrva, ali Roman ima malo tamniji ten od ostalih, dok je Roan dobio mladež i na nozi.

Kada su bili u bolnici doktori su rekli da bebe nisu identične, ali kada su došli kući ljudi nisu mogli da ih razlikuju. Prema fondaciji "Multiple Births Foundation", jedini način da se utvrdi da li su trojke identične je preko određivanja zigocita, odnosno DNK analize.

ŠANSE DA SE RODE BILE 200:1: Kako su ove čudesne trojke pobijedile prirodu? ŠANSE DA SE RODE BILE 200:1: Kako su ove čudesne trojke pobijedile prirodu? Reviewed by Info Atraktiva on 14:55 Rating: 5

Nema komentara:

Entertainment

Pokreće Blogger.