Top Social Icons

Legendarni glumac Jean-Claude Van Damme napustio intervju u Australiji zbog OVOG pitanja!

Glumac Jean-Claude Van Damme napustio je televizijski intervju u Australiji, tvrdeći da su mu pitanja koja je postavljao voditelj dosadna.



Filmska zvijezda Van Damme za Channel 7 je izjavio kako je smoren pitanjima o bivšem odnosu s pjevačicom Kylie Minogue i njegovom rasporedu treninga.

``Oprostite, ali ja ovo više ne mogu slušati jer me svaki put pitate isto. Kad god dođem u Australiju pitate me za Kylie``, odgovorio je glumac voditelju na pitanja o pjevačici s kojom je bio vezi `90-ih godina.

Van Damme je voditelju kazao kako ista pitanja sluša već 25 godina te da on sada potpuno drugačije gleda na život.

Pojedini mediji navode kako je Van Damme napustivši intervju otišao u toalet.

Rodio se 1960. u Belgiji, u obitelji Eugene Van Varenberg i Eliana Van Varenberg. Budući da je kao dječak bio fizički slab, na nagovor oca, počeo se s jedanaest godina baviti borilačkim sportovima u Nacionalnom karate centru (Centre National De Karate).[1] Do 1980. godine postao je jedan od najboljih full-contact boraca u Europi.

Po završetku uspješne sportske karijere otišao je u SAD kako bi ostvario filmsku karijeru. Prvu zapaženiju ulogu ostvario je 1984. godine u filmu No Retreat, No Surrender s kojom je započeo niz borilačkih akcijskih filmova koji su ga proslavili.

Krajem 80-ih i do sredine 90-ih ostvario je ulogu u nizu komercijalno uspješnih filmova - Krvavi sport (1988.), Kickboxer (1989.), Univerzalni vojnik (1992.) i Vremenski policajac (1994.). Potonji film postao je veliki međunarodni hit koji je ostvario zaradu od preko 100 milijuna USD.[2]

U drugoj polovici 90-ih glumio je u nizu komercijalno neuspješnih filmova što je naštetilo njegovoj filmskoj karijeri. Posljednji film prikazan u kino dvoranama bio je Univerzalni vojnik: Povratak na bojišnicu iz 1999. godine, nakon čega dugi niz godina snima filmove direktno za video tržište. Djelomičan povratak u filmsko žarište ostvario je 2008. godine filmom JCVD.
Legendarni glumac Jean-Claude Van Damme napustio intervju u Australiji zbog OVOG pitanja! Legendarni glumac Jean-Claude Van Damme napustio intervju u Australiji zbog OVOG pitanja! Reviewed by Info Atraktiva on 23:40 Rating: 5

Nema komentara:

Entertainment

Pokreće Blogger.