Top Social Icons

Donesena odluka za monstruma iz Žitišta koji je napravio masakr u kafiću!

Osumnjičenom za ubistvo pet ljudi i ranjavanje 20 u Žitištu, Siniši Zlatiću (38), produžen je pritvor za 30 dana. Kako je navedeno, rješenje o produženju pritvora donio je sudija za prethodni postupak Višeg suda u Zrenjaninu Goran Zec, na zahtjev Višeg javnog tužilaštva.


Zlatić se i dalje nalazi na odjeljenju neuropsihijatrije u Specijalnoj zatvorskoj bolnici u Beogradu.

To je potvrđeno iz Uprave za izvršenje krivičnih sankcija, gdje su saopštili da, bez obzira na to da li su završena sva ispitivanja, taj osumnjičeni svakako, do daljeg ostaje u pritvoru.

Zlatić je iz automatske puške usmrtio bivšu suprugu Dijanu (30), njenog prijatelja Stevana Jojića (40), Jovanu Popović (20), Vladimira Kosovića (34) i Vladimira Mijatovića (40), a 20 gostiju kafića teže i lakše ranio.

POSLJEDNJE RIJEČI LJUBAVNIKA DIJANE ZLATIĆ: Prije nego što ga je bivši muž Siniša ubio u "Makijatu"

Jedna od pet žrtava masakra u kafiću "Makijato" u Žitištu kod Zrenjanina.

“Ovo je bio prvi put da je zaista mogao da se skrasi, pored Dijane. I baš sad da mu se desi nešto ovako”, kroz suze pričaju mještani.

Na dan ispraćaja, ispred kuće Jojića okupilo se mnogo mještana koji su odavali počast tragično ubijenom Stevanu. Među njima je bio i njegov brat iz Švedske, kod kojeg je Steva planirao da ode sa Dijanom. Mještani pričaju da je Steva bio vedar čovjek koji je u životu uvijek kada padne, uspijevao da se podigne.

“Kad je priveden, oči su mu bile krvave, izgledao je izbezumljeno, ali nije pokazivao ni trunku saosjećanja i žaljenja za ono što je uradio. Izgledao je kao da mu nije dosta, kao da hoće da nastavi. Dok su ga privodili, bio je agresivan. Vikao je, ličio je na pravo čudovište”, kaže jedan od očevidaca Sinišinog zločina.

Nakon što su ga Isidor Sučević i Milan Majkić razoružali, ubica Siniša Zlatić je projurio kroz gomilu u “Makijatu”, koja mu se panično sklanjala s puta. Urlao je nerazumljive riječi i bježao, kada ga je policija sustigla i uhvatila.

Jovana Popović i Vladimir Kosović, preostale dvije žrtve masakra, našle su se na liniji vatre, i njih su vjerovatno pogodili hici koji su prošli kroz Dijanu i Stevu. Svi ostali povrijeđeni su od Sinišine nasumične paljbe i rikošetiranih metaka.

“Prvi hici pogodili su Dijanu: cijev puške iz koje je Siniša pucao bila je od nje udaljena svega dvadesetak centimetara. Pogodio ju je u stomak i grudi, a od udara puščanih zrna djevojka je odletjela tri metra unazad. Potom je cijev usmjerio ka Stevi, koji je pogođen u lijevu ruku i stomak, a zatim u Vladimira Mijatovića, koji je pao kao pokošen”, prisjeća se sagovornik Blica.
Donesena odluka za monstruma iz Žitišta koji je napravio masakr u kafiću! Donesena odluka za monstruma iz Žitišta koji je napravio masakr u kafiću! Reviewed by Info Atraktiva on 23:45 Rating: 5

Nema komentara:

Entertainment

Pokreće Blogger.